PIRKKO SAISIO ÖNÉLETRAJZI TRILÓGIÁJÁRÓL - ZSUZSA, MÁTHÉ ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
Author's coordinates: Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Irodalomtudományi Intézet, Kolozsvár/Cluj-Napoca str. Horea 31 Email: zsuzsa.mathe@ubbcluj.ro Text Complet - PDF (Magyar)