ZSUZSA SELYEM –ZALÁN SERESTÉLY (red.), A teremtmények arca –tárgyak, emberek, állatok. Mészöly Miklós és Pilinszky János műveinek posztantropocén olvasatai. : Chipul creaturilor –obiecte, oameni, animale. Lecturi postantropocene ale operelor lui Miklós Mészöly și János Pilinszky. - BERKI, TÍMEA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-