ALIZ LÁZÁR LAKATOS, Szleng a kétnyelvűségben. Attitűd és kontaktusjelenség az erdélyi magyar fiatalok körében. : Argoul în bilingvism. Atitudini și fenomene de contact în rândul tinerilor maghiari din Transilvania. - DIMÉNY, HAJNALKA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-