KATALIN LAJOS–JUDIT PIELDNER (red.), Zsuzsa könyve. Tanulmányok Tapodi Zsuzsa születésnapjára: Cartea Zsuzsei. Lucrări în onoarea zilei de naștere a Zsuzsei Tapodi - HAJDÓ-KHELL, NOÉMI ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-