FERENC POZSONY, Dolgozatok az erdélyi magyar falvak változó társadalmáról: Lucrări despre societatea în schimbare a satelor maghiare din Transilvania - PÁL, EMESE ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-