ÁRPÁD BAJKÓ, Halottbúcsúztató versek Erdélyben a 20. század második felében: Poezii funerare în Transilvania în a doua parte a secolului 20. - LINGVAY, JULIANNA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-