DESPRE PREZENTAREA CĂRȚII LUI ZSUZSA VOGEL: AZ OLVASÁS ÚTJAIN, A BIOGRÁFIÁTÓL A KÖZKÖLTÉSZETIG. FALUDI FERENC MŰVEINEK FOGADTATÁSA(PE CĂILE CITITULUI, DE LA BIOGRAFIE LA POEZIA POPULARĂ. RECEPTAREA OPERELOR LUI FERENC FALUDI) - SZMUTKU, MELINDA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
Lucrarea înfățișează pregătirea și derularea propriu-zisă a unei prezentări de carte, apărută on-line, care a avut loc în cadrul seminarului doctoral la Școala Doctorală „Studii de Hungarologie” de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. După prezentarea cărții și a discuțiilor cu autoarea Zsuzsa Vogel, studiul examinează problematica de natură filologică privind relația dintre poezia lui Faludi și genul poetic de mare răspândire „közköltészet” (poezia publică/populară).