ENIKŐ MOLNÁR-BODROGI, „Kieli on sielun sormenjāljet”. Pohjois-Fennoskandian ja Romanian suomalais-ugrilaisten vāhemmistöjen kielinarratiivit identiteetin rakentajana.: „Limbajul este amprenta sufletului”. Narațiuni în limbajul minoritarilor fino-ugrici din Fennoscandia de Nord și din România, ca factori în construirea identității. - SIMONCSICS, PÉTER ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-