KATALIN HÁSZ-FEHÉR, „...hogy Kegyed nem vette észre, csodálom”. Arany János és a filológiai perspektíva. Tanulmányok.: „...că Dumnevoastră nu ați observat, mă uluiește” János Arany și perspectiva filologică. Studii. - BERKI, TÍMEA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-