ERIKA KOMMER, „Elindultak szeptemberben...” Ifjúságnevelés a kisebbségi szocialista sajtóban: A Neue Banater Zeitung és a Szabad Szó gyermek- és ifjúsági rovatai (1968–1990).: „Pornit-au în septembrie...” Educația tinerilor în presa socialistă în limbile minorităților. Rubricile de copii și tineret ale Neue Banater Zeitung și Szabad Szó - SZENKOVICS, ENIKŐ ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-