LÓRÁNT BALLA, Csete István kéziratos prédikációi és Gyalogi János-féle kiadásai: Predicile manuscrise ale lui István Csete și variantele publicate de János Gyalogi - VASS, CSONGOR ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-