ATTILA BENŐ – JÁNOS PÉNTEK (red.), Erdélyi magyar kulturális szótár (Dicționar cultural maghiar din Transilvania) - ZSEMLYEI , BORBÁLA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2024)
Author's coordinates: Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Általános Nyelvészeti Tanszék, Kolozsvár / Cluj-Napoca, Horea 31 Email: zsemlyei@yahoo.com Text Complet - PDF (Magyar)