ILONA ROMÁN, A kétnyelvűség és a kognitív képességek fejlődések összefüggései romániai magyar tanulóknál (Corelații între bilingvism și dezvoltarea abilităților cognitive la elevii maghiari din România) - BIRÓ , ENIKŐ ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2024)
Author's coordinates: Sapientia EMTE, Marosvásárhelyi Kar, Marosvásárhely/Târgu Mureș, Calea Sighișoarei 2 Email: biroeniko@gmail.com Text Complet - PDF (Magyar)