VILMOS KESZEG, A szépirodalom mint terep. Antropológiai tanulmányok (Literature as Field. Studies in Anthropology) - CZÉGÉNYI, DÓRA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
Author's coordinates: Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Néprajz és Antropológia Intézet, Kolozsvár/Cluj-Napoca, Horea 31 Email: dora.czegenyi@ubbcluj.ro Text Complet - PDF (Magyar)