Congratulating Mária J. Nagy - MÁTHÉ, DÉNES ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
Author's coordinates: Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Hungarológiai Doktori Iskola, Kolozsvár/Cluj-Napoca, Horea 31 Email: mathedenesitt@yahoo.com Text Complet - PDF (Magyar)