riterion 50+. A beszélgetéseket H. Szabó Gyula, Mosoni Emőke, Katalin Simonffy készítette.: Kriterion 50+.Convorbiri realizate de Gyula H. Szabó, Emőke Mosoni, KatalinSimonffy - GÁLFALVY, ÁGNES ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
no abstract