ZSOMBOR TÓTH, A hosszú reformáció jegyében. Vallási perzekúció és tanúságtétel a református irodalmi hagyományban a gyászévtizedtől 1800-ig.: În spiritul reformei lungi. Procesiune religioasă și mărturie în tradiția literară reformată din deceniul de doliu până în 1800. - FARMATI, ANNA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-