ZOLTÁN MAGYAR, Moldvai csángó mondakatalógus I. A mondák típusai; II. Index, konkordancia, tanulmányok: Catalogul legendelor ceangăilor din Moldova. I. Tipologia legendelor; II. Index, concordanțe, studii - PÉNTEK, JÁNOS ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-