ÎNTRU ÎMPODOBIREA BISERICII ȘI A PATRIEI: Se împlinesc 345 de ani de la naşterea lui Mihály Lukács, fondatorul internatului secuiesc din Ciuc - ANDRÁS, IGNÁC ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-