DESPRE EXPOZIȚIA COMEMORATIVĂ SÁMUEL TELEKI (1783–1822) - KIMPIÁN, ANNA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
Studiul prezintă modul în care a fost concepută, la Biblioteca Teleki-Bolyai din Târgu-Mureș, expoziția aniversară consacrată figurii fondatorului Bibliotecii Teleki Téka, contele Sámuel Teleki, relevând strategiile care, punând accent pe manuscrise care conţin date despre cariera și viața privată a contelui, au condus la conturarea unui profil personal autentic.