ENDRE LIPTHAY– GRÉTA SOMOGYI, Édes Imrém! Lelkem, Márikóm! Gróf Mikó Imre és felesége, Rhédey Mária grófnő leveleskönyve 1848–1849-ből : Scumpul meu Imre! Márikó, sufletul meu! Corespondența contelui Imre Mikó cu soția sa, contesa Mária Rhédey, în anii 1848–1849) - JAKAB, IMOLA ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-