GYŐZŐ DANISS, Körkép a magyar nyelvről. Tizennyolc beszélgetés a magyar nyelvről: Privire de ansamblu asupra limbii maghiare. Optsprezece dialoguri despre maghiară - SIMONCSICS, PÉTER ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-