RENÁTA BILIBÓK – ANNAMÁRIA BÍRÓ – ZALÁN SERESTÉLY (red.), Életeink. Horváth Andor-invokációk: Viețile noastre. Invocații ale lui Andor Horváth - ANTAL, BALÁZS ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-