ROZÁLIA PORÁCZKY, Cultură și societate maghiară în Transilvania în secolul al XIX-lea.: Magyar művelődés és társadalom Erdélyben a XIX. században, - GÁLFALVY, ÁGNES ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-