ANNAMÁRIA KABÁN – HUBA MÓZES (red.) Egész világhoz lángbeszédül. A 110 éve született Dsida Jenő emlékét idéző miskolci tudományos konferencia előadásai: Cuvinte înflăcărate către întreaga lume. Comunicări susținute la conferința științifică de la Miskolc, Ungaria, la 110 ani de la nașterea lui Jenő Dsida - MÁTHÉ, DÉNES ( NYELV- ÉS IRODALOMTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK , 2026)
-